Hoera, 60 jaar!

Dit jaar zou mijn vader een groot familiefeest geven. Hij is in mei op brugpensioen gegaan én wordt deze week 60 jaar. Hopelijk kunnen wij dit volgend jaar op een veilige manier vieren. Dat feest houden wij hem immers nog te goed hoor!Onze pa is al jaren scheidsrechter bij de voetbal. De 3D afbeelding kreeg ik van ons ma met de opdracht om er een kaart mee te maken. Graag wilde ik er ook een foto van onze pa en mij in verwerken. 

Voorgaande jaren namen we regelmatig deel aan een wandeltocht. Met een fiks tempo lieten we heel wat senioren achter ons. Onderweg genoten we van onze boterhammetjes met een kom soep of een lekker stuk vlaai. De foto op de kaart is gemaakt tijdens één van onze wandeltochten. Zoals je ziet, zijn we behoorlijk goed in 't trekken van gekke bekken. :-)

De kaart is gemaakt op basis van de leuke schets bij Cheerful Sketches


Gebruikt materiaal
 • Afbeelding: Find IT Trading
 • Papier: BasicGrey Marjolaine
 • Clearstamp: Marianne Design PL1524 (Hoera!)
 • Snijmallen: Xcut (sterren), Nestabilitie (cirkel), Action (vlaggetje & cijfers).
 • Overige: Distress Ink walnut stain

ChallengesCheerful Sketches (schets), Knutsels en kadootjes (sterren op je kaart), Cards Galore Encore challenge (anything goes), Crafty Creations challenges (anything goes).


Reacties

 1. What a fantastic card. Thank you for joining us at Crafts Galore Encore Challenge Blog for challenge #82 which has the theme Anything Goes. The sponsor is Jan’s Digi Stamps. Hugs Jackie DT xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart voor je vader. En inderdaad jammer dat je het niet kon vieren. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet moet je maar rekenen.
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groet, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kaart is prachtig! Je hebt er de 3d afbeelding goed in verwerkt. Papa zal ze mooi vinden, zeker de gekke bekken foto. Groetjes, moemoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi en persoonlijk kaartje, bedankt voor je deelname bij K&K.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hele leuke kaart
  bedankt voor het meedoen
  groetjes jolanda bongers
  dt cheerful sketches

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt om een reactie achter te laten.
Thanks for your reply.

Populaire posts van deze blog

Jingle all the way

De beste wensen

Hugs & kisses