Over mij

Wie ben ik?

De persoon achter deze blog is Myriam, een vrolijke dertiger. Zij houdt ervan om zichzelf uit te dagen door nieuwe dingen te leren en doelen voorop te stellen. Een tikkeltje impulsief, maar zeer vastberaden (klinkt beter dan koppig) gaat zij haar eigen weg en verwelkomt elke verrassing die de toekomst voor haar in petto heeft. Samen met vriendlief woont zij in een huisje tussen bos & weide. 

Het liefst maak ik scrapkaarten met een (digitale) stempel of 3D plaatje. Af en toe borduur ik of ontwerp ik zelf een patroon. De eindeloze mogelijkheden en de persoonlijke toets die je aan je kaart kan geven, dat vind ik zo leuk aan deze hobby. 

"Being creative is not a hobby, it is a way of life."

Ik ben niet alleen creatief bezig met papier, maar haak ook graag knuffels. Daarnaast houd ik van sporten: fietsen, wandelen en joggen in 't bos. Ook ben ik een echte boekenfanaat. Van kook- en interieurboeken tot romans of thrillers, je vindt ze allemaal in mijn boekenkast. Verder houd ik van lekker eten, gezellige onderonsjes met familie & vrienden en eropuit trekken. 

Deze blog is een mix van mijn interesses: van haaksels, kaarten maken tot creatieve zelfmaakideeën. Hopelijk kan ik anderen inspireren door mijn positieve kijk en creativiteit met jullie te delen. Je kan mij volgen via Instagram, Bloglovin of Pinterest.

Heb je een vraag, opmerking of wil je mij iets vertellen?
Stuur een mailtje naar viervandaag[at]outlook.com en ik beantwoord jouw bericht zo snel mogelijk. 


Designteam Polkadoodles

Sinds maart 2021 ben ik lid van het designteam van Polkadoodles. Zij verkopen snijmallen, clearstempels en  downloads zoals digitaal papier of stempels die je zelf zo vaak kan afdrukken als je wilt. Elke 2 weken verschijnt er een voorbeeldcreatie van mij op de Digi Choosday Crafting Challenge blog. Hopelijk zie ik je daar!Gewonnen challenges & top 3

Ik neem graag deel aan kaart challenges waarbij je wordt uitgedaagd om een kaart te maken volgens een schets, kleurencombinatie, techniek of thema. Hier plaats ik m'n kaarten waarmee ik een challenge won of een plaats in de top behaalde.

2020

Populaire posts van deze blog

Jingle all the way

De beste wensen

Hugs & kisses